Anno Neinders

anno neinders

Over Anno Neinders

Anno Neinders is geboren op 9 september 1971 in Enschede. Hij woont op dit moment in Drouwenermond. Meneer Neinders is getrouwd in 2000 en heeft elf kinderen. Anno wilt een betere wereld voor hem, zijn elf kinderen en naasten. Hij weet dat hij hier weinig invloed op heeft, maar hij probeert zijn best te doen om een betere wereld te maken.
Hij heeft zijn vwo-diploma behaald op het Ichtus College in Enschede. Hierna ging meneer Neinders Administratief Onderwijs en Hoger Economisch (HEAO) studeren. Hij heeft voor beide opleidingen een diploma behaald. Maar hij was echter nog niet klaar. In 2001 had hij een post HBO opleiding afgerond. Dit was de HOFAM controllersopleiding.

Werkervaring van Anno Neinders

Anno Neinders heeft veel werkervaring opgebouwd in zijn lange carrière. Binnen zijn carrière heeft hij kennis gemaakt met vele verschillende functies. Zo is meneer Neinders Assistent Controller geweest bij Boekelo Folien en hij heeft ook bij de Twentse Kabelfabriek gewerkt. Bij United Springs was hij Financial Controller, voor hem een van de leukste uitdaging van zijn carrière. Verder heeft hij gewerkt als projectleider bij Akzo Nobel, daar is hij Warehouse manager geweest. Momenteel is hij directeur bij Northern Logistics.

In het verleden heeft hij twee bedrijven opgezet. Hij begon met Neinders Management & Advies en daarna heeft meneer Neinders ANTE Beheer opgericht. Deze bedrijven gingen onder andere over projectmanagement in logistiek & bouw, ad interim controller en adviseur voor financiële vraagstukken. Hij heeft dus een variërende carrière gehad tot nu toe waarin hij totaal verschillende functies heeft mogen vervullen.
Meneer Neinders geeft aan dat het succesvol afronden van een onderhoudstop (maintenance turnover) van een zoutfabriek in Delfzijl, één van zijn hoogtepunten was in zijn carrière. Samen met een team heeft hij ook een nieuwe zoutfabriek gerealiseerd. Hij is op dit moment bezig met het optimaliseren van logistieke processen bij Northern Logistics.

Hobby’s en interesses

Sportief zijn, naast het harde werken, doet hij graag. Helaas neemt dit veel tijd in beslag. Fit zijn is belangrijk voor Anno Neinders, zodat hij zich goed voelt. Hij is dol op hardlopen, schaatsen, fitnessen en volleybal. Naast al het sporten, vindt hij het fijn om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Hij volgt zo de laatste nieuwtjes via internet, forums, journaal, nieuwsbrieven en vakbladen. Als laatste vindt hij het top om te lezen en tijd door te brengen met het gezin en vrienden.