Tandartspraktijk Bergschenhoek van Christiana Haude

Tandartspraktijk van Christiana Haude

Tandartspraktijk Bergschenhoek is een tandarts praktijk in Zuid-Holland, gelegen net boven Rotterdam. De praktijk is opgericht op 1 april 2013 door de vakkundige Christiana Haude. De praktijk is gevestigd op de Oosteindseweg 1, 2661 EA in Bergschenhoek. De locatie is makkelijk te vinden, aangezien het gelegen is naast het mooie Annie MG Schmidt park.

Over Christiana Haude en haar tandartspraktijk in Bergschenhoek

Voor de bewoners van Bergschenhoek is de praktijk van Christiana Haude al jarenlang een feit. Bij de praktijk is iedereen welkom om langs te komen voor veel verschillende behandelingen. Volgens de oprichtster Christiana Haude ligt de nadruk op het zorgen dat iedereen met mooie witte tanden haar praktijk weer verlaat. Een mooie visie, die wordt gerealiseerd door het aanbieden van verschillende uitgebreidere behandelingen. Verder staat volgens Haude de patiënt centraal binnen haar praktijk. De bezoekers van de praktijk worden overigens niet als een patiënt beschouwd, er wordt namelijk voornamelijk gekeken naar de mens achter de patiënt. Door deze visie staat individuele zorg vooraan en kun je als bezoeker uitstekende zorg verwachten.
Verder zijn er binnen de praktijk aan zoveel mogelijk aspecten gedacht om het bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Zo bestaat er namelijk de mogelijkheden om een vroege, of juist een late afspraak te maken. Hierdoor kunnen mensen langskomen voor een behandelingen nog voordat zij naar werk toe gaan, of juist nadat zij net klaar zijn met werken. Hierdoor is een bezoek aan de tandarts makkelijk te combineren met een werkdag.

De verschillende specialisaties in de praktijk van Christiana Haude

Binnen de tandartspraktijk Bergschenhoek van Christiana Haude kunt u terecht voor veel verschillende behandelingen. Uiteraard kunt u terecht voor alle veel voorkomende behandelingen, maar juist voor de meer specialistische behandelingen bent u aan het juiste adres bij deze praktijk. Zo zijn wortelkanaal behandelingen of kaak chirurgische ingrepen geen enkel probleem. Door uitstekende opleiding van het personeel bestaat de mogelijkheid tot deze specialistische behandelingen.

Meer weten? Lees hier het hele verhaal van Christiana Haude.